Dakwerken

Opgericht in 1981 is Antwerpse Dakwerken een begrip in Antwerpen en grote omgeving. In de loop der jaren hebben wij de evolutie in de dakwereld op de voet gevolgd. Wij zijn een erkend bedrijf en gespecialiseerd in het plaatsen van daken en gevelbekleding zowel voor nieuwbouw en/of renovatieprojecten. Tegelijk met de dakafdichting of de gevelafwerking plaatsen wij isolatie volgens de normen die vereist worden voor premies.

Platte daken

Op alle daken bieden we 10 jaar garantie na de volledige plaatsing door onze firma. We staan ook in voor onderhoud en herstellingen van bestaande daken. Wij gebruiken materialen van erkende en kwaliteitsvolle fabrikanten.

Wie zijn wij
Wie zijn wij
Hellende daken

Wij plaatsen dakpannen, leien en golfplaten daken in de materialen en kleuren van uw keuze. Hier werken we bijvoorbeeld met producten van Koramic of Eternit.

Isolatie

Wij isoleren uw dak tegelijk bij het vernieuwen van de bestaande dakafdichting volgens de vereisten van de norm zodat u kan genieten van premies. U kan ook bij ons terecht voor het na-isoleren van reeds gerenoveerde of vernieuwde daken en dit aan de buiten- of aan de binnenzijde, afhankelijk van de situatie en de mogelijkheden van het project.

Wie zijn wij
Wie zijn wij
Dakramen & koepels

Wij plaatsen Velux dakramen waar u het wenst, in het materiaal van uw keuze en met de vele mogelijkheden die er vandaag beschikbaar zijn. De afmetingen en de toebehoren worden in onderling overleg besproken en geplaatst. Voor platte daken bieden wij koepels in opaal of glashelder uitvoering van Skylux of de platdak-vensters van Velux.

Gevelwerken

Uw gevel bekleden we met leien, sidings of gevelelementen van Eternit. Opteert u liever voor hout, polyester of metalen geprofileerde platen, aan u de keuze! Wij raden aan om de gevel meteen mee te isoleren zodat u ook hier geniet van een aangenamere binnentemperatuur.

Wie zijn wij
Wie zijn wij
Dakgoten

Wij plaatsen koper, zink en PVC-goten in verschillende uitvoeringen naar keuze. Dakgoten kunnen volledig betimmerd en bekleed worden. Aan de buitenzijde worden de dakgoten afgewerkt met hout, PVC, vezelcement of volkern panelen. De binnenzijde wordt met een waterdichting in roofing of in EPDM bekleed.

Afvoerbuizen

Afvoerbuizen worden geplaatst in PVC, koper of zink, vierkante en ronde doorvoeren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Premies

Als geregistreerd aannemer kunnen wij U laten genieten van een belastingsvermindering/premie voor het plaatsen van een isolatie die voldoet aan de norm. Ook voor het isoleren van gevels kan u bij ons terecht. Wij bezorgen u de nodige documenten voor het aanvragen van deze premies.