Onze aanpak

Een sterke professionele relatie

Bij Antwerpse Dakwerken bent u als klant meer dan een naam. Ons familiebedrijf heeft een lange staat van dienst. Openheid en communicatie vinden we essentiële bouwstenen voor een sterke professionele relatie met onze klanten.

Tijdens een eerste kennismaking leggen we u haarfijn uit hoe we werken. Onze offertes zijn duidelijk en overzichtelijk, zo weet u precies waar u staat en wat de mogelijkheden zijn. We leren u graag beter kennen, zodat we u op basis van uw smaak en voorkeuren de perfecte oplossing op maat kunnen aanbieden. Kwaliteit rendeert, daarom zullen we u adviseren om voor hoogwaardige oplossingen te kiezen.

Tijdens de werken houden we u op de hoogte van de vorderingen. Hebt u vragen over de planning van uw project? Uw contactpersoon is vlot bereikbaar en voorziet u snel van een antwoord.

Voordenkers

Wilt u zonder zorgen verbouwen, renoveren, een dak herstellen of plaatsen? Antwerpse Dakwerken ontzorgt u en volgt uw project van A tot Z op. We zijn echte voordenkers en denken voor u na. Elk project is in de goede handen van een bekwame projectleider die nauwgezet toeziet op de uitvoering ervan. We zorgen voor vergunningen, stellingen en materialen. De attesten voor uw premie-aanvragen bezorgen we bij het einde van de werken.

Expertise en vakmanschap

Antwerpse Dakwerken is al meer dan 30 jaar een begrip in Antwerpen (ontdek hier onze geschiedenis). Wij leggen de lat bijzonder hoog. Onze vakmannen behoren tot de beste in hun vakgebied. Ze volgen interne en externe opleidingen bij erkende organisaties en fabrikanten. We werken binnen ons bedrijf met mentorschap: onze ervaren seniors – ‘de oude rotten’ – leiden onze juniors vakkundig op.

In professionele handen

We werken volgens de regels van de kunst. En ook volgens de regels van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB). Antwerpse Dakwerken is lid van Bouwunie en Constructiv. Al onze materialen zijn ATG gekeurd, we werken uitsluitend met erkende dealers.

Geen zorgen na de werken

We zijn lange termijndenkers. Ons bedrijf is stabiel en heeft al vele jaren op de teller staan, daarom kunnen we u met een gerust hart een garantie van tien jaar voor waterdichting geven.

Vraag hier uw offerte op maat van uw project!

Contact

Antwerpse Dakwerken BV

  • Passendalestraat 16
  • 2600 Antwerpen (België)
03 366 32 00
info@antwerpsedakwerken.be
Maak een afspraak

Facts & figures

11,15

Onze vakmannen zijn gemiddeld 11,15 jaar bij ons tewerkgesteld.

78

Samengeteld hebben onze vakmannen 78 jaar aan werkervaring bij Antwerpse Dakwerken.

80%

80% van onze werven ligt in het centrum van Antwerpen en haar districten.

15

Een dakrenovatie duurt gemiddeld 3 weken of 15 werkdagen.  Onze werknemers werken niet in het weekend maar werken wel extra hard gedurende de werkweek.

85%

Onze werven bestaan voor 85% uit eengezinswoningen waaronder residentiële panden, herenwoningen en rijhuizen.

38°

Op een roofing of EPDM- dak lopen temperaturen hoger op dan op de begane grond. 28° wordt al snel 38° of meer. Onze werknemers appreciëren het dan ook van harte als hen wat te drinken wordt aangeboden.

7.500€

Veilig werken is ons hoogste goed.  Daar hangt uiteraard een kostenplaatje tegenover dat we er graag aan spenderen. Persoonlijke beveiligingsmiddelen, keuringen en opleidingen kosten gemiddeld €7500€ per jaar.

+5

In heel wat regio’s van Antwerpen voerden we meer dan 5 renovaties binnen een afstand van 150 meter uit. Tevreden klanten zorgen voor mond-op-mond reclame.

1 > 12

1 straffe vrouw heeft de leiding over 9 vakmannen, 1 calculator, 1 werfleider en 1 administratieve kracht.