Over ons

Twee generaties onder één dak

Antwerpse Dakwerken is een familiebedrijf, al 30 jaar een begrip in Antwerpen. We groeiden uit tot een succesvol bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

1981

Sylvain Brack

Sylvain Brack start als zelfstandig loodgieter. Hij is dan 24 jaar oud. Al meteen het eerst jaar neemt hij enkele vakmannen aan en het jonge bedrijf begint zich te specialiseren in dakwerken. Hij huurt zijn eerste magazijn in de Heistraat in Wilrijk.

1983

Loodgietersbedrijf Sylvain Brack

We breiden verder uit, er komen vakmannen bij. Om de kosten laag te houden worden aanvankelijk tweedehandscamionettes aangekocht. Een logo hebben we nog niet, maar onze camionettes zijn te herkennen aan een blauwe schuine strook achteraan.

1986

Patrick

Patrick begint als leerjongen voor Sylvain Brack te werken. Vandaag is hij een van onze meest ervaren vakmannen met een massa ervaring en kennis op zak.

1990

Brack - Oude camionettes

We professionaliseren verder. Er worden nieuwe camionettes aangekocht. Antwerpse Dakwerken verhuist van Wilrijk naar een bedrijfspand in Berchem.

1993

Oud Logo

We kiezen voor een nieuwe bedrijfsnaam ‘Antwerpse Dakwerken BVBA’ en een nieuw logo met daarin de beginletter ‘A’. Dankzij onze bedrijfsnaam staan we vooraan en goed zichtbaar in de Gouden Gids, toen een prima kanaal om klanten te bereiken. Later blijkt de naam ideaal voor de online zichtbaarheid: klanten die de zoektermen ‘dakwerken’ en ‘Antwerpen’ intypen, komen meteen bij ons terecht.

2011

Natasja Brack, de dochter van Sylvain, stapt mee in het bedrijf om administratieve ondersteuning te bieden. Al snel neemt ze ook de verantwoordelijkheid voor het operationele gedeelte op zich. Onder haar impuls wordt er extra geïnvesteerd in digitalisering en veiligheid op de werf. Sylvain doet de klantencontacten, calculatie, werfopvolging en het personeel. Antwerpse Dakwerken focust nog steeds op dakrenovaties maar verzorgt vanaf nu ook met succes totaalrenovaties.

2018

Zoon Benjamin stapt als ervaren vakman mee in het bedrijf.

2019

Natasja wordt officieel zaakvoerster en staat in voor de optimalisatie van alle processen om het bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Tim, een werknemer die al meer dan 10 jaar in het bedrijf meedraait als arbeider, stroomt door naar de functie calculator en projectleider. Hij volgt onze klanten op bij het verloop van hun project van A tot Z.

2020

Het familiebedrijf staat sterk en is een vaste waarde in Antwerpen centrum en de randgemeenten. We breiden ons werkgebied uit en naast dakrenovaties specialiseren we ons verder in renovaties van Antwerpse herenwoningen met authentieke kroonlijsten. We versterken ons imago met een nieuw logo en een nieuwe website met portfolio. 

Bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm Poster
Ontdek onze aanpak

Contact

Antwerpse Dakwerken BV

  • Passendalestraat 16
  • 2600 Antwerpen (België)
03 366 32 00
info@antwerpsedakwerken.be
Maak een afspraak
Bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm Poster