Totaalrenovatie

Totaal-renovatie

Projectbeheer van A tot Z

Wilt u uw woning renoveren zonder zorgen? Wij nemen graag het projectbeheer van A tot Z op ons. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw renovatie vlot en zonder kopzorgen verloopt.

U kan bij ons terecht voor de totaalrenovatie van gezinswoningen en bedrijfspanden. We zorgen voor een totaaloplossing voor de binneninrichting en voor het exterieur. We hebben specialisten voor het plaatsen van keukens, badkamers, ramen, Gyproc en pleister, tegels, laminaat en planken vloeren. Ook de schilderwerken nemen we graag op ons.

Onze firma is al veertig jaar actief in de stad Antwerpen. Dit zorgt ervoor dat we precies weten welke vergunningen we moeten aanvragen, hoe we moeten werken in smalle straten of aan moeilijk bereikbare panden en welke premies u kan aanvragen.

Om van uw project een droomrenovatie te maken, werken onze vakmannen samen met externe partners. Deze partners kiezen we met zorg. Zowel van onze eigen mensen als van onze onderaannemers eisen we vakmanschap, ervaring en een hoge afwerkingsgraad.

Wilt u meer weten over de totaalrenovatie van uw pand?

Vraag hier uw offerte of meer informatie aan

Contact

Antwerpse Dakwerken BV

  • Passendalestraat 16
  • 2600 Antwerpen (België)
03 366 32 00
info@antwerpsedakwerken.be
Maak een afspraak

Onze diensten